Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Mehl
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 20 g Butter
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskat
Belag
- 80 g Schalotten
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 15 g Butter
- 200 g Rhabarber, geschält, in Stücken
- 25 g brauner Zucker
- ½ TL Salz
- 150 g Schmand
- Kräutersalz
- Pfeffer
-
80
g gekochter Schinken, in Streifen
of 80 g roher Schinken, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2065 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3 Std.
Apfelkuchen mit Kürbiskernen
1 Std. 25 Min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1h 15min
Spinat-Brokkoli-Terrine
4h 45min
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1h 10min
Rührkuchen mit Obst
1 Std.
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1h 40min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40min