Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen

Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen

3.9 12 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
4 Portionen

Ingrediënten

Teig
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln (2 cm)
    200 g
  • Mehl
    250 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Ei
    1
  • Butter
    20 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Muskat
    1 Prise
Belag
  • Schalotten
    80 g
  • Chilischote klein, entkernt
    1
  • Butter
    15 g
  • Rhabarber geschält, in Stücken
    200 g
  • brauner Zucker
    25 g
  • Salz
    ½ TL
  • Schmand
    150 g
  • Kräutersalz
  • Pfeffer
  • gekochter Schinken in Streifen
    80 g
    80 g roher Schinken, in Streifen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 2065 kJ / 493 kcal
Vetten 19 g
Vezels 4.8 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...