![Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BD61D2BB-7826-46DC-9057-72DE2105FE16/Derivates/1CF14FFC-64FD-4FD5-854E-7A49FD801098.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Mehl
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 20 g Butter
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskat
Belag
- 80 g Schalotten
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 15 g Butter
- 200 g Rhabarber, geschält, in Stücken
- 25 g brauner Zucker
- ½ TL Salz
- 150 g Schmand
- Kräutersalz
- Pfeffer
-
80
g gekochter Schinken, in Streifen
of 80 g roher Schinken, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2065 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Apfel-Quitten-Blechkuchen
1 godz. 30 min
Pflaumen-Käsekuchen
4小时
Basilikum-Apfel-Tarte
2h 40min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Rhabarberlasagne
1 Std. 10 Min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 godz. 15 min
Quark-Apfel-Fladen
50 min
Gedeckter Quittenkuchen
3h 30min
Apfelkuchen mit Guss
1 godz. 20 min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1 godz.
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5 Std.
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3小时 40 分钟