Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 70 g Wasser, kalt
- 170 g Mehl Type 550
- 100 g Kastanienmehl
- 1 TL Salz
- 120 g Butter, in Stücken
Füllung
- 40 g Pinienkerne
-
80
g Scamorza, in Stücken
of 80 g Bergkäse, in Stücken - 350 g Radicchio, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 10 g Paniermehl
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Maronistrudel mit Schwammerln und Nüssen
50 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Honigkuchen mit Blutorange
2h
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Paranussbraten mit Preiselbeersauce und Rosenkohl
1 Std. 15 Min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30min
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30min
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Lombardische Aprikosentarte
1 Std. 15 Min
Grünkohl-Quiche
1h 30min