Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 808 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Dhokla
30min
Paneer
5 Std. 30 Min
Koriander Chutney
5min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 min
Sambhar
1h 10 min
Rote Bete Tikki
1 Std.
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13h 40min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Dal Tadka
30min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 min