Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kurkuma
- ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 180 g Wasser
- 350 - 400 g Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)
- Mehl zum Wenden
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 808 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1 Std. 10 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Orientalischer Blumenkohl-Snack
2 godz. 45 min
Rote Bete Tikki
1 Std.
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Auberginenpüree
1h 30min
Vegetarische persische Bohnenpatties
1 godz. 40 min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min