Apparaten en accessoires
Fenchel-Pakora
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Kichererbsenmehl (siehe Tipp)200 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz1 geh. TL
-
Kreuzkümmel (Cumin)1 TL
-
Kurkuma1 TL
-
Schwarzkümmel-Samen½ TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Wasser180 g
-
Fenchel (ungeputzt ca. 550-600 g)350 - 400 g
-
Mehl zum Wenden
-
Sonnenblumenöl zum Frittieren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
808 kJ /
193 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1u.
Masala Chai (Chai-Tee)
15min
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50min
Tarka Dal
9u. 5min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30min
Dhal
40min
Paneer
6u. 30min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Chai Masala
15min
Kashmiri Reis
30min
Palak Paneer
45min
Dal Tadka
30min