Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 500 g Dicke Bohnen, frisch, gepalt (ergibt ca. 150 g Bohnenkerne)
- 150 g Wasser
- ½ TL Salz
- 200 g Schmand
- ¼ TL Pfeffer
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 676 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Grünkohlaufstrich
30min
Tapenade
5min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Sesampesto
10 Min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1h 10 min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 Min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 min
Hummus aus dicken Bohnen
1 Std. 15 Min
Fenchelpesto
10 Min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Rote-Bete-Hummus
50 min