Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Wasser und mehr zum Einweichen der Pilze und Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 70 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Thymianblättchen, frisch, abgezupft
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 400 g Auberginen, geschält, in Würfeln (1-2 cm)
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Nudeln, z.B. Bucatini
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2664 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Pasta e Fagioli
35 Min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 Std. 50 Min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35min
Fisch-Piccata
1 Std.
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 Std. 25 Min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35 Min
Auberginen-Pasta
30 Min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1 Std. 50 Min