Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Wasser und mehr zum Einweichen der Pilze und Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 70 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Thymianblättchen, frisch, abgezupft
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 400 g Auberginen, geschält, in Würfeln (1-2 cm)
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Nudeln, z.B. Bucatini
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2664 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25min
Auberginen-Pasta
30min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 godz. 25 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35min
Spaghettini mit Paprika
1h
Spaghetti alla "Norma"
35min