Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Sheperd`s Pie
1h 30min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Shepherd's Pie mit Möhrenhaube
1h 15min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min