Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Öl
- 800 g Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Geflügelfond
- 300 g Möhren, längs geviertelt, in Stücken (4 cm)
- 400 g Steckrüben, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Kartoffeln, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2066 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con Carne
50min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Dreierlei Linsensüppchen
50min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Rindfleischstew
1h 40min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h