Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Entenbrustfilets, mit Haut (à 260 g)
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz für die Gewürzmischung
- 1100 g Wasser
- 600 g Rote Bete, roh (ca. 5 Stück), gleichgroß, ungeschält
- 200 g Sahne
- 250 g Milch
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (3 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 8 Zweige Thymian
- 2 Schalotten (40 g)
- 1 EL Öl
- 5 getrocknete Pflaumen, entsteint (30 g)
-
1
EL Muscovado-Zucker
of 1 EL brauner Zucker - 30 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2936 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Coq au vin
2h
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Kalbstafelspitz
50min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Kalbsleber venezianisch
40min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4 godz.