Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 3 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Sahne
- ½ TL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 500 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 3 mm)
- 500 g Spaghetti
- 10 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3611 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Pasta mit Tintenfisch
40min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 min
Lachs-Linguine
30 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Linguine mit Räucherlachs
30 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Schwarze Linguine
45min