Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 3 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Sahne
- ½ TL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 500 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 3 mm)
- 500 g Spaghetti
- 10 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3611 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine mit Räucherlachs
30 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Pasta mit Tintenfisch
40 min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 Std. 15 Min
Pfifferlinge in Speckrahm
55min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min