Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbällchen
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 35 g Paniermehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zwiebelsuppe und Fertigstellung
- 180 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 50 g Tomatenmark
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 25 g roter Portwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebelsuppe
40min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40min
Buttermilchsuppe
35min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Champignons mit Hackfleisch
45min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Gefüllte Tomaten
1h
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40min