Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Champignons, in Scheiben (1 cm)
- 600 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Lachsfilet, TK, aufgetaut
- 250 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Würzen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1h 5min
Fischsuppe mit Gemüse
40 Min
Lachscremesuppe
20 dk
Fisch-Minestrone
50min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Fisch-Pasta
40 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50min
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35min
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1sa 10 dk
Ucha - Fischsuppe
50min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 Min