Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbällchen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Rinderhackfleisch
- 20 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
Zitronensauce
- 30 g Mehl
- 100 g Sahne
- 10 g Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Zitronenschale, unbehandelt, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1660 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignons mit Hackfleisch
45min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1h 20min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30min
Rinderschmortopf
1h 20min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1h
Überbackene Hackbällchen
1 Std. 15 Min
Hähnchen-Ragout
45min
Wilder Hackbraten
2 Std.
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25min