Compatibele versies
Nudeln mit Garnelen-Spießchen, Peperoni-Käsecreme und Zuckererbsen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 300 g Zuckerschoten, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt
- 60 g Kräuterbutter oder Knoblauchbutter (siehe Tipp)
- 350 g Nudeln, z.B. Casareccia oder Rigatoni
- 200 g Kräuterfrischkäse, z.B. Robiola
- 150 g Crème fraîche
- ½ TL Kräutersalz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Olivenöl
- 300 g rohe Garnelen (Riesengarnelen), auf 8 Holzspießchen gesteckt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3494 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1h 15min
Nigiri
1 Std. 10 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1h 20min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min