Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Stängel Petersilie
- 850 g Wasser
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g trockener Weißwein
- 350 g Fusilli
- 1 TL Salz
- 1 Dose Safran, gemahlen (0,1 g), z.B. von Ostmann
- 120 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Aglio e Olio
20min
Seeteufel in Sauce
1h
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Linguine mit Garnelen
35min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Krabben-Tomaten-Sauce
30min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25min