Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Stängel Petersilie
- 850 g Wasser
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g trockener Weißwein
- 350 g Fusilli
- 1 TL Salz
- 1 Dose Safran, gemahlen (0,1 g), z.B. von Ostmann
- 120 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Tintenfischsauce
40min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min