Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 3 Artischockenherzen, frisch, in Scheiben
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Garnelen, roh, geschält, halbiert
- 1500 g Wasser
- 350 g Nudeln (Tagliolini), trocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne mit Muscheln
1h 5min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Krabben-Tomaten-Sauce
30 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Asia-Pasta mit Garnelen
35 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min