Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
TM6 TM5

Tagliolini mit Garnelen und Artischocken

4.0 (22 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 Schalotte, halbiert
  • 2 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 30 g natives Olivenöl
  • 3 Artischockenherzen, frisch, in Scheiben
  • 2 TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 300 g Garnelen, roh, geschält, halbiert
  • 1500 g Wasser
  • 350 g Nudeln (Tagliolini), trocken

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1929 kJ / 461 kcal
Eiwitten
26 g
Koolhydraten
70 g
Vetten
10 g
Vezels
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten