
Apparaten en accessoires
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehe1
-
Schalotte halbiert1
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
natives Olivenöl30 g
-
Artischockenherzen frisch, in Scheiben3
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Garnelen, roh, geschält halbiert300 g
-
Wasser1500 g
-
Nudeln (Tagliolini), trocken350 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
461 kcal /
1929 kJ
Eiwitten
26 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
70 g
Vezels
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pastaliebe
10 recepten
Duitsland
Duitsland