Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 2 - 3 EL Sojasauce, nach Geschmack
- 2 TL geröstetes Sesamöl
- 120 g Suppengemüse (z. B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel, Lauch), in Stücken
- 1 - 2 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Scheibe frischer Ingwer (ca. 2 mm)
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 700 g Wasser
- 50 g Glasnudeln aus Reis, in Stücke gebrochen oder mit der Schere geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1090 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10 min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1 Std. 15 Min
Hennenknödel-Suppe
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10 min
Hackbällchen-Suppe
45min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1 Std. 15 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Krafteintopf
1 Std. 45 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Asia-Hühnersuppe
1 godz. 20 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Asiatische Curry-Champignon-Suppe
25min