Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln

Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln

2.7 72 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 10min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut in Stücken (2-3 cm)
    600 g
  • Paniermehl
    60 g
  • Zwiebeln halbiert oder geviertelt
    320 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Petersilie abgezupft, davon 2 Stängel gehackt, zum Servieren
    8 - 10 Stängel
  • Salz und etwas mehr zum Marinieren
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Eier
    3
  • Mehl
    4 - 6 EL
  • Öl
    340 - 440 g
  • Safran
    1 Prise
  • Kartoffeln, festkochend
    700 g
  • Weinbrand
    50 g
  • Geflügelfond
    1000 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 594 mg
Eiwitten 27 g
Calorieën 2134 kJ / 510 kcal
Vetten 29 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...