Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Stücken (2-3 cm)
- 60 g Paniermehl
- 320 g Zwiebeln, halbiert oder geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 8 - 10 Stängel Petersilie, abgezupft, davon 2 Stängel gehackt, zum Servieren
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Marinieren
- 1 Prise Pfeffer
- 3 Eier
- 4 - 6 EL Mehl
- 340 - 440 g Öl
- 1 Prise Safran
- 700 g Kartoffeln, festkochend
- 50 g Weinbrand
- 1000 g Geflügelfond
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 594 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Churros
45 min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40 min
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50 Min
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2 Std.
Griechische Fleischbällchen (Köfte)
1 godz. 30 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50 Min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1 godz. 30 min
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1h 45min
Gefülltes Weihnachts-Hähnchen
3 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Meatballs in Tomatensauce
45 min