Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 600 g Hackfleisch gemischt, grob zerzupft
- 30 g Paniermehl und etwas mehr zum Wenden
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Senf
- Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 994 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 422 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackbällchen in fruchtiger Currysauce mit Reis
45 min
Bunny Chow (Curry im Brot)
45 min
Bunte Mandel-Hackfleisch-Bällchen
50min
Rindfleischsuppe
40 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1h 10min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Chicken Pot Pie
2h
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 Std. 20 Min