Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch, in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln, in Spalten
-
40
g weißer Rum
of 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3696 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10min
Gefülltes Curry-Hähnchen-Brot
2h 45min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2h 20min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 godz.
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 godz. 15 min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min