Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch, in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln, in Spalten
-
40
g weißer Rum
of 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3696 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2h 10min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10 min
Gebackene Polentaknödel mit Rindsragout und Dillkohlrabi
5 Std. 30 Min