Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g geräucherter Schinken (z. B. Cecina de León), in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Zwiebel, in Stücken
- 160 g Mehl
- 800 g Milch
- ½ TL Salz
- 150 g Ziegenkäse, in Würfeln
- 300 - 400 g Paniermehl
- 2 - 3 Eier
- 500 - 600 g Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 514 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 183 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1 godz. 30 min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5 Std.
Hähnchen-Empanadas
2 Std.
Schokoladeneis
7 godz.
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9 Std. 20 Min
Scottish Eggs
1 godz.
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Gefüllte Thai-Hähnchen-Omelettes
50 Min
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Gulaschsuppe im Brot
2 Std.
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2 Std.
Teigtaschen alla Romana
1h 15min