Compatibele versies
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Rinderfilet, in Streifen (5 mm breit, ca. 6 cm lang)
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 1 EL dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 10 g neutrales Öl
- 3 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g Butter
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Madras
1h 30 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1hod.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1hod.
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30 min
Gambas Piri-Piri
25min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1hod.