Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Spalten (1 cm)
- 80 g Öl
- 1 ¼ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 500 g Wasser
- 250 g Brokkoli, in Röschen
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 250 g Hörnchennudeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 200 g Saure Sahne
- 25 g Weißweinessig
- 1 gestr. TL Senf
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 200 g Feta, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat mit Lachs und Avocado
1 godz. 10 min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1h
Orangen-Brokkoli-Couscous mit Seelachs
1h
Spargel-Kartoffelsalat "Sylter Art"
1h
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50 min
Couscous-Gemüse-Salat
35min
Weizen-Salat mit Granatapfelkernen
35min
Nudelsalat mit Cajun-Wings
1 godz. 10 min
Auberginen-Bulgur-Salat
1 godz. 30 min
Nudel-Thunfisch-Salat
55 dk
Couscous-Salat mit Thunfisch
15 min