Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frikadellen
- 70 g Toastbrot (3 Scheiben), in Stücken (3 cm)
- 40 g Schalotten, halbiert
- 200 g Hokkaido-Kürbis, ungeschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 20 g Butter
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 geh. TL Majoran, getrocknet
- Öl zum Bearbeiten
Kartoffelpüree, Butter-Lauch und Fertigstellung
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 700 g Wasser
- 700 g mehlig kochende Kartoffeln, geschält, in Stücken (3 cm)
- ¾ TL Salz
- 60 g Butter
- 800 g Porree, Weißes und Hellgrünes, in schrägen Stücken (3 cm)
- 20 g Öl
- 125 g Milch
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3271 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüseragout mit Frikadellen
55min
Kürbis-Frikadellen
45 min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50min
Gemüse und Frikadellen vom Blech
1 godz.
Mangoldcremesuppe mit Hack
35min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40min
Bratwurst-Kürbis-Bolognese
50min
Kürbisrösti mit Kräuterdip und Landschinken
30 min
Brokkoli-Mandel-Püree
40min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Kürbisgulasch mit Schupfnudeln
1h 45min
Kunterbunter Hackbraten
1h 30min