Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Feigen, getrocknet (ca. 40 g)
-
80
g Gruyère Käse, in Stücken
of 80 g Bergkäse, in Stücken - 400 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 35 g Rapsöl
- 100 g Sonnenweizen
- 70 g Roastbeef, in Scheiben
- 1 Salatherz, klein
- 1 Möhre (ca. 60 g), in Stücken
- 100 g Apfelsaft
- 50 g Joghurt, 1,5% Fett
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf, mittelscharf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 55.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gurken-Apfel-Salat
20min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Bunter Quinoasalat
50min
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Cashew-Salat
45min
Bunter Schichtsalat
1h
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min
Rote-Bete-Salat
1h 15min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10min
Süßkartoffel-Wedges mit Sauerrahm und Lachs
1 Std. 10 Min