Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Hokkaido-Kürbis (ca. 1200 g)
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 80 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- 60 g Milch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 250 g gemischtes Hackfleisch
- 200 g Porree, in dünnen Ringen
- 1 TL Sambal Oelek
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in kleinen Stücken (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2038 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste
1 Std. 30 Min
Bratwurst-Kürbis-Bolognese
50 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Kürbis-Hack-Auflauf
1h 10 min
Kürbis-Moussaka
1 Std. 30 Min
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1 Std. 45 Min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 min
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 min
Kürbis-Chili Con Carne
50 min
Knoblauch-Basilikum-Hähnchen mit Kürbisgemüse
20 min