Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g rote Paprika, in Stücken
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 400 g stückige Tomaten
- 250 g Reis, parboiled (Garzeit ca. 20 Minuten)
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Zucker
- 1 TL Basilikum, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Tomatenmark
-
4
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 125 g)
of 4 Lachsfilets, TK (à 125 g), aufgetaut, abgetropft - 50 g Feta, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2580 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Garnelencurry
35min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 min
Lachs-Risoni-Bowl
50min
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1 godz.
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 godz. 15 min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Fisch-Pasta
40min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min