Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat

Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat

4.4 1.1K beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 125 g)
    3
    3 Lachsfilets, TK, aufgetaut (à 125 g)
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Dill abgezupft
    2 Stängel
  • Wasser
    600 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Risoni-Nudeln
    170 g
  • Blattspinat, frisch
    200 g
  • Cherry-Tomaten
    100 g
  • Sahne
    200 g
  • Maisstärke
    2 TL
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Pfeffer
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 28 g
Calorieën 2344 kJ / 560 kcal
Vetten 32 g
Vezels 4.1 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...