Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gefüllte Spitzpaprika
- 70 g Feta, in Stücken
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 200 g Rinderhackfleisch
- 15 g Tomatenmark
- 1 TL Sambal Oelek
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 rote Spitzpaprika (à ca. 150 g), längs halbiert, entkernt
- 500 g Wasser
Joghurt-Spinat
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 20 g Öl
- 1 Pck. Blattspinat, TK (450 g), aufgetaut, ausgedrückt (Abtropfgew. ca. 300 g)
- 150 g Joghurt, 10% Fett
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2344 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Low Carb Zucchini-Lasagne
45 Min
Low Carb Flammkuchen
1h 20 min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45 Min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50 Min
Schnittlauch-Muffins im Schinkenkörbchen
40 min
Low Carb Lasagne
1h 40 min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50 Min
Tex-Mex-Salat
40 min
Hähnchenröllchen mit Möhren-Pommes
1h
Low Carb Thunfischpizza
1h
Tomaten-Burger
30 min
Low Carb Pizza mit Hähnchen
1h