Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Pflanzenöl
- 700 g Rindergulasch, in Stücken (ca. 2-3 cm)
- 1 TL Zucker
- 40 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 500 g Wasser
- 2 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1000 g Schupfnudeln, aus dem Kühlregal
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1431 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüseragout mit Frikadellen
55 min
Kürbis-Frikadellen mit Butter-Lauch
1 godz. 30 min
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Putenschnitzel-Gnocchi-Auflauf mit Ratatouille-Sauce
50 min
Hähnchen mit Zucchini-Möhren-Reis
45 min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1 Std. 50 Min
Kürbis-Hack-Auflauf
1 godz. 10 min
Gnocchi-Kürbis-Auflauf mit Hackfleischsauce
1h
Bratwurst-Kürbis-Bolognese
50 min
Kartoffel-Kürbis-Gulasch
40 min
Kürbis-Chili Con Carne
50 min
Schweinefilet mit Apfel-Kürbis-Sauce
30 min