Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl
Orzo-Pasta mit Hähnchen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hähnchenbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 250 g Nudeln, Sorte Orzo oder Khritaraki
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Pasta mit Hähnchen, Pilzen und grünen Bohnen
40min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Hackfleischrisotto
40min
Hähnchen in cremiger Pesto-Sauce mit Erbsen-Reis
35 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40min
Joghurthühnchen
40min
Couscous-Hack-Topf
30min
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45min
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min