Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter
- 400 g Wasser
- 200 g Sahne
- 150 g Schmelzkäse
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 120 g Blattspinat, TK, aufgetaut und abgetropft
- 320 g Farfalle (z.B. von Barilla)
- 200 g Kabeljau, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2846 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30min
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Lachs-Sahne-Gratin
1h
Fisch-Pasta
40min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min