Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Tagliatelle
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 120 g Butter, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4048 kJ / 968 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle in Pfefferbutter
20 Min
Ligurische Nudeln mal anders
45 Min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20 Min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 Min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 Min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 Min
Parmesan-Pasta
30 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min