Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 24 Muschelnudeln (5-7 cm lang) Garzeit 14-16 Minuten, insges. ca. 300 g
- 2 ¼ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Fetten der Form
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g )
- 40 g Tomatenmark
- 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Zucker
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt und grob gehackt
- 100 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Feta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2658 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Pasta
30 min
Tomatengnocchi mit Pesto
1h
Gefüllte Zucchini mit Tomatensauce und Reis
40 min
Zucchiniröllchen in Tomatenrahm
1h
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Spinat-Käse-Taschen
1h 45 min
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min
Spinat-Cannelloni
1h 20 min
Vegetarische Lasagne
10 Std.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Spinat-Feta-Taschen
1h 10 min