Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomaten-Pesto
- 100 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Basilikum, abgezupft, davon einige Blätter zum Garnieren beiseitelegen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Sonnenblumenkerne
- 100 g Tomaten, geviertelt und entkernt
- 150 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
Tomatengnocchi
- Wasser, zum Gnocchi kochen
- 900 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 70 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- Mehl zum Bearbeiten
- 2 Eier
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ½ TL Muskat
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2746 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi Tricolore
30 min
Lasagne Caprese
1h
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30 min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Tomatenstrudel mit Reis
45 min
Pizza-Bruschetta
1h 30min
Bunte Gemüsepaella
45 min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min