Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Porree, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Linguine
- 1 TL Zitronenschale, unbehandelt
- 30 g Zitronensaft
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2317 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Rucola-Risotto
35min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Pasta mit Kichererbsen
35min
Orecchiette im Kartoffel-Kresse-Fond
40min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 min