Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 2 EL natives Olivenöl
Pesto und Fertigstellung
- 70 g natives Olivenöl
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 75 g Rucola
- 30 g Walnusshälften
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 100 g Ricotta
- 1 TL Akazienhonig
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3213 kJ / 768 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 Min
Kürbiskern-Pesto
10 Min
Weiße Pizza mit Rucola
1h 35min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 Std.
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20 Min
Pesto mit Zitrone
5 Min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 Min
Rucola-Risotto
35 Min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 Min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 Min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 Min