Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g Eiertomate, Typ San Marzano, entkernt, in Würfeln (0.5-1 cm)
of 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose, in Würfeln (0.5-1 cm) - 1 ½ TL Salz
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 750 g Wasser
- 400 g Nudeln, Conchiglie
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Julienne-Gemüse mit Basmati und süß-saurer Sauce
40 Min
Fusilli mit Frühlingsgemüse
45 Min
Spaghettinester
1 Std. 5 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1 Std.
Linguine mit Garnelen
35 Min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30 Min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1h 20min
Ratatouille-Pasta
40 Min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min