Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse

Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse

4.1 140 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Ziegenkäse, hart in Stücken
    80 g
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Eiertomate, Typ San Marzano entkernt, in Würfeln (0.5-1 cm)
    400 g
    400 g geschälte Tomaten, aus der Dose, in Würfeln (0.5-1 cm)
  • Salz
    1 ½ TL
  • Basilikum abgezupft
    1 Stängel
  • Wasser
    750 g
  • Nudeln Conchiglie
    400 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 513 kcal / 2150 kJ
Eiwitten 18 g
Vetten 14 g
Koolhydraten 73 g
Vezels 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...