Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Auberginen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Anbraten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1 ½ TL Pfeffer
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 70 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Thymian
- 1 ½ TL Rosmarin
- 1 ½ TL Salbei
Guss:
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Msp. Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Auberginen-Zucchini-Auflauf mit Hackfleisch
1h 15 min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2h
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1h 15 min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 min
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6 Std. 30 Min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1u. 50min
Moussaka
1h 55min
Käse-Speck-Tortilla
50 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2j 15 menit
Empanada Gigante
1h 15 min
Sheperd`s Pie
1h 30min