Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Eier, eins davon verquirlt
- 1 EL Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 2 Pck. Blätterteig aus der Kühltheke (à 275 g; je 1 Platte à 25 x 40 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Flammkuchen
1h 15min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min
Lachs-Spinat-Cannelloni
1h 15min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 20 min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Spinat-Käse-Taschen
1 godz. 45 min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Spinat-Cannelloni
1h 20 min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.