Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ¾ TL Oregano, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1000 g Kartoffeln, mit Schale, in dünnen Spalten
- 50 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 rote Paprika, in Stücken (3 cm)
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 12 Stängel Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 2 Avocados, reif, in Stücken
- 20 g Limettensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caprese Wraps
10 min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50min
Hummus-Wrap
2h 30 min
Gözleme mit Feta
1h
Überbackenes Baguette
45 min
Bagels mit Spinat-Frischkäse-Creme
15 Min
Grünes Sandwich
15 Min
Club Sandwich
1h
Quesadilla mit Gurken-Tomaten-Relish
1 Std. 30 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
1h 10 min