Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Butter, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 - 20 g Wasser
- ¾ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 250 g Ricotta
- 200 g Crème fraîche
- 3 Eier
- ½ - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 1 Eiweiß, verquirlt
- 200 g Bacon, in Scheiben
- 120 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1415 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 457 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50min
Süßkartoffel-Quiche
1h 45min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 Std.
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Tarte provençale
1h 40min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1h
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min