Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Pinienkerne
- 500 g Mehl
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Milch
- 50 g Öl
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- 2 Pck. Backpulver
- 50 g Ajvar
Füllung und Fertigstellung
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g Pesto rosso
- 200 g Feta, zerkrümelt
- Milch zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1526 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min
Kartoffel-Kräuter-Kuchen
2 godz.
Kräuterfaltenbrot
1h 20 min
Grissini-Trio
1h 40 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20 min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2 godz.
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 godz.
Pizzarolle
1h 40 min
Herzhafte Bonbons
40 Min
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Partyähre
1h 50 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min