Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe -
10
g Zucker
of 10 g Backmalz - 200 g Wasser, lauwarm
- 600 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 gestr. EL Salz
Belag
-
200
g weiße Zwiebeln, in dünnen Ringen
of 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen - 45 g Olivenöl
- 50 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italienisches Weißbrot
1h 10min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Focaccia mit Tomaten
40min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Focaccia mit Thymian
1h 55 min
Olivenbrötchen
1h 45min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min