Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- ½ TL Zucker
- 600 g Wasser
- 1000 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Olivenöl
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält (400 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch
- ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 3 Flaschentomaten, in dünnen Scheiben
- 24 Scheiben Pancetta, dünn
- 24 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 500 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 6 TL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4580 kJ / 1093 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 128 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Focaccia Tonnata
1u. 30min
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1u. 45min
Pizza Frescolina
1u. 40min
Pizza mit Ratatouille
3u.
Pizza Vier Jahreszeiten
1u. 30min
Pizza Capricciosa
1u. 40min
Pizza auf römische Art
1u. 40min
Pizza Greco
1u. 20min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1u. 35min
Pizza Diavolo
1u. 15min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1u. 45min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1u.