Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 99 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1h 10min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Bärlauch-Rub
2h 10min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45 min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1h
Frittata italiana
20 λεπτ.
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 Std.
Bärlauchpaste
20 λεπτ.
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 Std. 35 Min