Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 99 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamico-Gelee
5 godz. 20 min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Gurkenkaltschale
15min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Bärlauch-Hollandaise
15min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Tomaten-Cocktail
30 Min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Edelfischragout
35min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1hod. 45min