Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel

Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel

2.9 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Räucherlachs
    8 Scheiben
  • Gelatine
    2 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele
    40 g
  • Schalotte
    1
  • Butter
    5 g
  • Milch
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Voeding per 4 Portionen

Calorieën 1166 kcal / 4881 kJ
Eiwitten 54 g
Vetten 99 g
Koolhydraten 18 g
Vezels 1.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...