Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
TM6 TM5

Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel

2.9 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 8 Scheiben Räucherlachs
  • 2 Blätter Gelatine
  • Wasser zum Einweichen
  • 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
  • 1 Schalotte
  • 5 g Butter
  • 200 g Milch
  • 200 g Sahne
  • ¼ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer

Voeding
per 4 Portionen
Calorieën
4881 kJ / 1166 kcal
Eiwitten
54 g
Koolhydraten
18 g
Vetten
99 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten