Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 99 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 godz. 20 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Bärlauch-Hollandaise
15 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Lila Erdäpfelmousseline
35 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Lachs-Tatar
5 Min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 Min
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10 Min