Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 630 g Rotwein
- 150 g Zucker
- 40 g Johannisbeer-Gelee
- 100 g Schwarzer Johannisbeersaft
- ½ Zimtstange
- 2 Gewürznelken
- 700 g Birnen, geschält, je nach Größe und Vorliebe halbiert, geviertelt oder geachtelt
- 1 EL Speisestärke (ca. 20 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1119 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10h 50min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 Std.
Limoncello-Creme
5 Std.
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min