Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 630 g Rotwein
- 150 g Zucker
- 40 g Johannisbeer-Gelee
- 100 g Schwarzer Johannisbeersaft
- ½ Zimtstange
- 2 Gewürznelken
- 700 g Birnen, geschält, je nach Größe und Vorliebe halbiert, geviertelt oder geachtelt
- 1 EL Speisestärke (ca. 20 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1119 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotweinbirnen
3h 20min
Christstollenparfait
8h 30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13h
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 мин.
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1u. 10min
Putello Tonnato
4 godz.
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 мин.
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55 Min