Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25 min
Forellenmousse
5 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7ωρ. 45 λεπτ.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Ravanello Tonnato
20 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min