Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5min
Matjesfilets in Rotweinsud
12 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 godz. 50 min
Thunfischpâté
4h 20min