Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Pfefferkörner, schwarz
- 400 g Wasser
- 400 g Rotwein
- 800 g Rotweinessig
- 400 g brauner Zucker
- 4 Lorbeerblätter
- 1 EL Wacholderbeeren
- 1 EL Pimentkörner
- 4 rote Zwiebeln, in feinen Ringen
- 24 Matjesfilets
- 3 Bund Dill
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 985 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Matjes mit Radieschensalat
50min
Whiskeygelee mit Früchten
3 Std.
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min
Tapenade
5min
Erdbeerchutney
35min
Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott
1h 30min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15min