Matjesfilets in Rotweinsud

Matjesfilets in Rotweinsud

4.8 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
24 Portionen

Ingrediënten

  • Pfefferkörner, schwarz
    1 EL
  • Wasser
    400 g
  • Rotwein
    400 g
  • Rotweinessig
    800 g
  • brauner Zucker
    400 g
  • Lorbeerblätter
    4
  • Wacholderbeeren
    1 EL
  • Pimentkörner
    1 EL
  • rote Zwiebeln in feinen Ringen
    4
  • Matjesfilets
    24
  • Dill
    3 Bund

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 985 kJ / 235 kcal
Vetten 11 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...