Apparaten en accessoires
Matjesfilets in Rotweinsud
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
24 Portionen
Ingrediënten
-
Pfefferkörner, schwarz1 EL
-
Wasser400 g
-
Rotwein400 g
-
Rotweinessig800 g
-
brauner Zucker400 g
-
Lorbeerblätter4
-
Wacholderbeeren1 EL
-
Pimentkörner1 EL
-
rote Zwiebeln in feinen Ringen4
-
Matjesfilets24
-
Dill3 Bund
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
985 kJ /
235 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Marinierte Möhren
50min
Kaffee-Sabayon
10min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50min
Wildfrikadellen mit Pflaumenkompott
1u. 30min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4u. 30min
Cassis-Rotwein-Birnen
24u.
Rotbarsch mit Roter Mojo
1u.
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Glückstädter Matjestopf
3u. 30min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Heringsstipp mit Drillingen
1u.