Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wildgulasch, sehnenfrei
- 200 g Schweinegulasch, sehnenfrei
- 1 Brötchen, altbacken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken des Pflaumenkompotts
- ½ TL Pfeffer
- 3 TL Wild-Gewürz
- Öl zum Braten und zum Formen der Frikadellen
- 200 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 20 g Rotwein
- 20 g scharfer Senf
- 50 g Gelierzucker 2:1
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Kaninchen-Terrine
1h 10min
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1 godz.
Kabeljau in Senfsauce
40min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1h 10min
Pflaumen-Eierlikör-Muffins
50min