Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Sherry
- 10 - 12 Stücke Würfelzucker, nach Geschmack
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Pflaumen, halbiert, entkernt
- Zimt zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 420 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Klassische Zabaglione
15min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10 min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20min
Sous-vide Apfel
1h 15min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Zabaglione al Prosecco
15min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min