Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Sherry
- 10 - 12 Stücke Würfelzucker, nach Geschmack
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Pflaumen, halbiert, entkernt
- Zimt zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 420 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Sauce Hollandaise
15min
Kaffee-Sabayon
10min
Zitronenbutter
5min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2 godz. 45 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min