Geflügelleber Crème brûleé
TM6 TM5

Geflügelleber Crème brûleé

4.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g Geflügelfond
  • 200 g Portwein, rot
  • ½ TL Pökelsalz
  • 60 g Geflügelleber, geputzt
  • 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
  • 1 TL Zucker
  • 30 g Schalotten
  • 120 g Butter, weich, in Stücken
  • 100 g Sahne
  • 1 EL Cognac
  • ¼ TL Salz
  • 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
  • 2 Eigelb
  • Wasser, heiß, für das Wasserbad
  • Rohrzucker zum Bestreuen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1335 kJ / 320 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
8 g
Vetten
26 g
Vezels
0.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten