Geflügelleber Crème brûleé

Geflügelleber Crème brûleé

4.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 13u.
6 Portionen

Ingrediënten

  • Geflügelfond
    150 g
  • Portwein rot
    200 g
  • Pökelsalz
    ½ TL
  • Geflügelleber geputzt
    60 g
  • Apfel in Würfeln (5 mm)
    100 g
  • Zucker
    1 TL
  • Schalotten
    30 g
  • Butter weich, in Stücken
    120 g
  • Sahne
    100 g
  • Cognac
    1 EL
  • Salz
    ¼ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Eigelb
    2
  • Wasser, heiß für das Wasserbad
  • Rohrzucker zum Bestreuen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 320 kcal / 1335 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 26 g
Koolhydraten 8 g
Vezels 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...