
Apparaten en accessoires
Geflügelleber Crème brûleé
Voorbereiding. 25min
Totaal 13u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Geflügelfond150 g
-
Portwein rot200 g
-
Pökelsalz½ TL
-
Geflügelleber geputzt60 g
-
Apfel in Würfeln (5 mm)100 g
-
Zucker1 TL
-
Schalotten30 g
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Sahne100 g
-
Cognac1 EL
-
Salz¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Eigelb2
-
Wasser, heiß für das Wasserbad
-
Rohrzucker zum Bestreuen
Voeding per 1 Portion
Calorieën
320 kcal /
1335 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Weihnachts-Menü
11 recepten
Duitsland
Duitsland