Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1335 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Remoulade
10 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Caesar's Salad
30min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min